Lær å dyrke sopp på kaffegrut
Gruten lærer deg steg for steg hvordan du kan dyrke østerssopp på kaffegrut og du får med deg din egen dyrkingspakke hjem. Foto: Sverre Aurstad
Gruten lærer deg steg for steg hvordan du kan dyrke østerssopp på kaffegrut og du får med deg din egen dyrkingspakke hjem. Foto: Sverre Aurstad
U.reist gir en innføring i det du trenger å vite for å starte med dyrking av mikrogrønt og hvordan du kan dyrke inne hele året. Foto: Unsplash - Anirudh Janga
Seminaret avholdes med mål om å samle relevante aktører til verdifull dialog på tvers av fagområder og sektorer knyttet til urban dyrking og akvaponi.
Vi inviterer til en liten kulinarisk reise sammen med oss på vakre Gartneriet på Bygdøy Kongsgård. Du vil lære litt om fermentering, om hvordan honning fermenterer, og hvordan honningkvaliteten bevares og fremheves. Foto: Studio Dreyer Hensley
Oslo kommune, Statsforvalteren i Oslo og Viken og Norges Vel har et felles ønske om at det etableres flere markedshager og inviterer til informasjonsmøte om oppstart av markedshager i Oslo. Foto: Tonje Bergh - Plantmania
U.Reist gir en grundig innføring om jordkvalitet og hvordan du kan lage næringsrik jord selv. Foto: Jonathan Kemper - Unsplash
Vi åpner for sesongen med stort marked, omvisninger, åpning av møteplassen i nærmiljøhagen og morsomme aktiviteter for hele familien!
På det lille kjøkkenhagekurset går vi gjennom grunnprinsippene i en økologisk drevet kjøkkenhage. Foto: Ny Menghor - Unsplash
Omvisningen i mars var full booket med flere på venteliste så vi gjentar suksessen og inviterer til Åpen gård på farmen. Foto: Sverre Aurstad
På årets Storbykonferanse setter vi de mange krisene som påvirker dagens byer i sentrum. En av sesjonene handler om urban foodsystems. Foto: Plantmania - Tonje Bergh
Torginitiativet presenterer Torgukasamtalen om urbant landbruk - ledet av Arild Eriksen i Fragment. Sjekk ut programmet her: www.torguka.no . Foto: Plantmania - Tonje Bergh
Nybegynnerkurs i birøkt er åpent for alle, med eller uten bier, om du bor i by eller ikke. Her lærer du alt du må vite for å bli en god røkter. Du vil også treffe mennesker som deler din interesse for bier og birøkt. Du vil inkluderes i et nettverk som støtter hverandre utover sesongen. Foto: Studio Dreyer + Hensley